Misiune

Prosperitatea întregii noastre naţiuni depinde de prosperitatea financiară a fiecărui individ în parte

Intr-o lume in care politicienii sunt interesati doar sa se imbogateasca pe spatele poporului, este datoria noastra sa ne organizam pentru a ne face viata mai usoara.
Desi partidele noi par sa fie ceva mai bune si mai interesate de a schimba lucrurile in bine, cred ca vor avea foarte mici sansele de reusita daca noi nu ne facem datoria, aceea de a ne imbunatati starea materiala, de a studia si de a ne implica mai mult in problemele tarii, atat cat e posibil.
Prin intermediul acestui website voi incerca sa unesc cat mai multi oameni, voi oferi o cale de a promova afacerile romanesti si voi incerca sa ajut cat mai multi oameni sa-si gaseasca un loc de munca mai bun.

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa votam si sa impiedicam anumite partide sa fraudeze alegerile. “Diaspora voteaza” este o campanie menita sa ajute organizatiile neguvernamentale ce incearca sa reduca fraudarea alegerilor, pentru ca oricat ne-am dori este imposibil sa o eliminam.

Apoi sa ne ajutam unii pe altii pana cand majoritatea romanilor vor avea oportunitatea sa se dezvolte, financiar, intelectual, etc. Mi-ar fi placut sa creez o agentie de recrutare ce ofera locuri de munca romanilor in toata Europa dar momentan nu imi permit asa ca ma limitez doar la a oferi sfaturi si link-uri catre firme unde este tot timpul nevoie de muncitori.

Momentan voi posta joburi mai mult din Regatul Unit, insa in curand voi incerca sa adaug si alte tari in lista.

Skip to toolbar